Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κοντά σε Εμενίκε ο Ολυμπιακός!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά σε Εμενίκε ο Ολυμπιακός!

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου σταθμού beIN Sports, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ανήκει στην τουρκική Φενέρμπαχτσέ. Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει πως το deal αναμένεται να κλείσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 30 ετών. Ένα άλλο […]

Α

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου σταθμού beIN Sports, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ανήκει στην τουρκική Φενέρμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει πως το deal αναμένεται να κλείσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 30 ετών.

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή, είναι η αμοιβή του. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης τού προσφέρει απολαβές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ετησίως, ποσό αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Νιγηριανός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καραμπούκσπορ, Σπαρτάκ Μόσχας, Αλ Αΐν, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός στη Γουέστ Χαμ και «μέτρησε» 13 συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Έχει, επίσης, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι το 2015 και σε 37 εμφανίσεις έχει σκοράρει 9 φορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις