Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φεύγει από τον Πειραιά η κρουαζιέρα του αχαλίνωτου σεξ και της ανταλλαγής συντρόφων
PLUS

Φεύγει από τον Πειραιά η κρουαζιέρα του αχαλίνωτου σεξ και της ανταλλαγής συντρόφων

  Αύριο το απόγευμα φεύγει από τον Πειραιά η «καυτή» κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων, με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά». Εφτακόσια άτομα που έσπευσαν από τις πρώτες ημέρες να κλείσουν τα εισιτήρια, θα ζήσουν ένα αξέχαστο οκταήμερο, γεμάτο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows αφιερωμένα στον έρωτα. Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει σε Μύκονο, […]

 κ

Αύριο το απόγευμα φεύγει από τον Πειραιά η «καυτή» κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων, με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά».

Εφτακόσια άτομα που έσπευσαν από τις πρώτες ημέρες να κλείσουν τα εισιτήρια, θα ζήσουν ένα αξέχαστο οκταήμερο, γεμάτο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows αφιερωμένα στον έρωτα.

Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά.

Οι κρατήσεις έγιναν μέσω της ολλανδικής ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και το κόστος ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο.

Λίγο πριν σαλπάρει το πλοίο, οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει πάρτι, προκειμένου οι καλεσμένοι, κυρίως μέλη της πασίγνωστης ιστοσελίδας, να επιλέξουν τα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η ερωτική κρουαζιέρα.

Καθημερινά, οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πολυτελή γεύματα αλλά και όλες τις χλιδάτες ανέσεις του πλοίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις