Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι εκρηκτικές γυναίκες του ισραηλινού στρατού, μόνο με τα απαραίτητα
PLUS

Οι εκρηκτικές γυναίκες του ισραηλινού στρατού, μόνο με τα απαραίτητα

Στο Ισραήλ, μπορεί να είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν στρατιωτίνες σαν μοντέλα στον δρόμο, όμως για μας είναι πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο. Από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, η στράτευση των γυναικών ήταν υποχρεωτική. Οι γυναίκες πηγαίνουν στο στρατό μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευση και υπηρετούν για 24 μήνες, αν και σε κάποιες […]

flickr-israel-defense-forces-female-soldiers-unload-their-weapons

Στο Ισραήλ, μπορεί να είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν στρατιωτίνες σαν μοντέλα στον δρόμο, όμως για μας είναι πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο.

Από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, η στράτευση των γυναικών ήταν υποχρεωτική. Οι γυναίκες πηγαίνουν στο στρατό μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευση και υπηρετούν για 24 μήνες, αν και σε κάποιες υπηρεσίες η θητεία φτάνει τους 36 μήνες. Συνεχίζουν, μάλιστα, να είναι σε εφεδρεία μέχρι τα 38 τους.

Ο στρατός του Ισραήλ είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τις ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Έχουν τη δική τους σελίδα στο Instagram που ονομάζεται hotisraeliarmygirls, η οποία διαθέτει φωτογραφίες από περισσότερες από 2.000 γυναίκες-μέλη του στρατού του Ισραήλ.

Ι2 Ι1 Ι4 Ι5 3_6w2a 4_ttrz 0 1 3 2 14 13 12 11

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις