Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαμός με Μάριο- Σπαλιάρα: Τον κατηγόρησε πως “έστησε” το ματς υπέρ της Ευρυδίκης! (video)
LIFESTYLE

Χαμός με Μάριο- Σπαλιάρα: Τον κατηγόρησε πως “έστησε” το ματς υπέρ της Ευρυδίκης! (video)

Ο Μάριος Ιωαννίδης, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Κύπριος κατηγόρησε πλαγίως το γνωστό μοντέλο πως πήγε να στήσει το ματς για να κερδίσει η Ευρυδίκη. Αν η Βαλαβάνη κέρδιζε, θα έπαιζε στον τελικό με τον Μάριο. Ενώ με την ήττα της, ο […]

σπαλ

Ο Μάριος Ιωαννίδης, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Κύπριος κατηγόρησε πλαγίως το γνωστό μοντέλο πως πήγε να στήσει το ματς για να κερδίσει η Ευρυδίκη.

Αν η Βαλαβάνη κέρδιζε, θα έπαιζε στον τελικό με τον Μάριο. Ενώ με την ήττα της, ο Μάριος πήρε την ατομική ασυλία.

«Είχα τέσσερις νίκες, τα παιδιά από απέναντι είχαν τρεις. Αν κέρδιζαν, είτε η Ευρυδίκη τον Γιάννη, είτε ο Γιώργος τον Κώστα, θα έπαιζαν μαζί μου άλλο ένα ματς. Κέρδισαν τα δύο παιδιά και πήρα εγώ την ατομική ασυλία. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό, όμως, θα σταθώ στο ότι λυπάμαι άμα δω, που δεν νομίζω να το έχω δει μέχρι τώρα, να βλέπω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και ειδικά τώρα περισσότερο που είναι ατομικό», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε αμέσως το λόγο και απάντησε: «Σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό μου να κάτσω να χάσω γιατί με έναν τρόπο έχω μάθει να αγωνίζομαι και άλλωστε είμαι ο μόνος από τους Μαχητές που στο παιχνίδι της ασυλίας κέρδισε και τον Ντάνο και την Ευρυδίκη. Απλά είχα μια πικρία σε περίπτωση που χάσω, αν θα το εκτιμήσουν τα παιδιά. Σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα έστηνα ένα παιχνίδι ή θα καθόμουν να χάσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις