Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τέλος στη “βρώμικη” δουλειά του ρασοφόρου- Επιχείρησε να βιάσει γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στη “βρώμικη” δουλειά του ρασοφόρου- Επιχείρησε να βιάσει γυναίκα!

Ο ρασοφόρος που είχε απασχολήσει τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά τις απανωτές καταγγελίες, συνελήφθη και πλέον θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Μια 48χρονη γυναίκα, ήταν το τελευταίο θύμα του που οδήγησε και στο τέλος της «βρώμικης» δράσης του 41χρονου Ρουμάνου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν […]

1212_619_355

Ο ρασοφόρος που είχε απασχολήσει τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά τις απανωτές καταγγελίες, συνελήφθη και πλέον θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Μια 48χρονη γυναίκα, ήταν το τελευταίο θύμα του που οδήγησε και στο τέλος της «βρώμικης» δράσης του 41χρονου Ρουμάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος. Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις