Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επεισόδια στην πορεία των συμβασιούχων στην καθαριότητα (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδια στην πορεία των συμβασιούχων στην καθαριότητα (video)

Επεισόδια προκλήθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου είναι συγκεντρωμένοι συμβασιούχοι που εργάζονται στους Δήμους και κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο! Οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να πετούν σκουπίδια, αυγά και μπογιές στην είσοδο του υπουργείου, έβαλαν φωτιά και προσπάθησαν να γκρεμίσουν τη σιδερένια πόρτα, ώστε να μπουν στο υπουργείο. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, όταν εκεί έφτασε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με […]

epei_1

Επεισόδια προκλήθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου είναι συγκεντρωμένοι συμβασιούχοι που εργάζονται στους Δήμους και κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο!

epei_2

Οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να πετούν σκουπίδια, αυγά και μπογιές στην είσοδο του υπουργείου, έβαλαν φωτιά και προσπάθησαν να γκρεμίσουν τη σιδερένια πόρτα, ώστε να μπουν στο υπουργείο.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, όταν εκεί έφτασε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με τους εξαγριωμένους συμβασιούχους να πετούν νερά και καφέδες εναντίον του προέδρου της, Γ. Πατούλη.

Πολλοί επιτέθηκαν λεκτικά και άρχισαν να τον σπρώχνουν.

epei_3 poe-ota-dyo

Στη μέση μπήκαν δυνάμεις των ΜΑΤ και έβαλαν τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στο υπουργείο, την ώρα που οι υπόλοιποι του πετούσαν μπουκάλια με νερό.

Oι συμβασιούχοι έφτασαν στη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασιλίσσης Σοφίας, απειλώντας να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

Επεισόδια σημειώνονται κι εκεί, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά.

epei_4 epei_5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις