Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κύριοι οι κλέφτες! Έκλεψαν τις ρόδες του παραολυμπιονίκη και τις επέστρεψαν! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύριοι οι κλέφτες! Έκλεψαν τις ρόδες του παραολυμπιονίκη και τις επέστρεψαν! (pics)

Πολύ ευγενικοί αποδείχθηκαν οι δράστες που έκλεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο στην πιλοτή, του παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη. Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Facebook ζήτησε να του τις επιστρέψουν, ωστόσο κανείς δεν το φανταζόταν. Ανάμεσα σε άλλα, ο παραολυμπιονίκης έγραψε: «Να μην τους τύχει ποτέ… να τους τύχει μόνο […]

antonis-tsapatakis-people-122-1

Πολύ ευγενικοί αποδείχθηκαν οι δράστες που έκλεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο στην πιλοτή, του παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Facebook ζήτησε να του τις επιστρέψουν, ωστόσο κανείς δεν το φανταζόταν.

Ανάμεσα σε άλλα, ο παραολυμπιονίκης έγραψε: «Να μην τους τύχει ποτέ… να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω “ευχαριστώ”, αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!» έγραψε τώρα στο Facebook ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε λέγοντας:

«Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194, Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου, και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ. Ψελλού 6, Θεσσ/νίκη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος, όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

ΥΓ.: Είθε εκείνοι που το έκαναν μη γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες», κατέληξε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις