Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φόβος και τρόμος ο Ντάνος: “Φυσικά και θα θέλαμε να φύγει” (video)
LIFESTYLE

Φόβος και τρόμος ο Ντάνος: “Φυσικά και θα θέλαμε να φύγει” (video)

O Nτάνος είναι πολύ σκληρός αντίπαλος και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπαίκτες του. Οι τηλεθεατές έχουν δεδομένο πως το έπαθλο «βρίσκεται» στα χέρια του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ οι άψογες επιδόσεις του στα αγωνίσματα, έχουν τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους στο νησί. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο επεισόδιο της Κυριακής, ομολόγησε πως για εκείνους δεν είναι ευνοϊκό που […]

large_1489493351_survivorr

O Nτάνος είναι πολύ σκληρός αντίπαλος και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπαίκτες του. Οι τηλεθεατές έχουν δεδομένο πως το έπαθλο «βρίσκεται» στα χέρια του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ οι άψογες επιδόσεις του στα αγωνίσματα, έχουν τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους στο νησί.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο επεισόδιο της Κυριακής, ομολόγησε πως για εκείνους δεν είναι ευνοϊκό που έμεινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Προτιμούσαν να έχει μείνει ο Γιώργος Χρανιώτης, ως πιο εύκολος αντίπαλος. «Θα θέλαμε να φύγει ο Ντάνος» δήλωσε ανοιχτά.

«Φυσικά το να μείνει ο Ντάνος και να φύγει ο Χρανιώτης, δεν μας ευνοεί. Θα θέλαμε να φύγει ο Ντάνος που είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού. Οπότε δεν θα έλεγα ότι ευνοεί αυτή τη στιγμή την κατάσταση της ομάδας μου. Θα το δείξει το μέλλον αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις