Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ μιλά για τον άθλιο τρόπο που της την έπεσε ο Τραμπ (vid)
LIFESTYLE

Η εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ μιλά για τον άθλιο τρόπο που της την έπεσε ο Τραμπ (vid)

Πριν από κάποιους μήνες η Σάλμα Χάγιεκ είχε αποκαλύψει ότι λίγο παλαιότερα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει και να βγει ένα ραντεβού μαζί της, κάτι που ποτέ όμως δεν έγινε. Η ιστορία με τον καιρό ξεχάστηκε η ίδια η Χάγιεκ σε πρόσφατη συνέντευξη της στη τηλεοπτική εκπομπή The Daily Show αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες […]

100295491salmamain-xlarge-trans-nvbqzqnjv4bqpivx42josuakz0be9ijungh28zinhzwg9svuzlxrn1u-1484599612

Πριν από κάποιους μήνες η Σάλμα Χάγιεκ είχε αποκαλύψει ότι λίγο παλαιότερα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει και να βγει ένα ραντεβού μαζί της, κάτι που ποτέ όμως δεν έγινε.

Η ιστορία με τον καιρό ξεχάστηκε η ίδια η Χάγιεκ σε πρόσφατη συνέντευξη της στη τηλεοπτική εκπομπή The Daily Show αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες από τη γνωριμία της με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και το τι ακολούθησε μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, άρχισε να κρυώνει και ο Τραμπ, ο οποίος στεκόταν πίσω της, αμέσως έβγαλε το παλτό του και το έριξε στους ώμους της.  «Αμέσως γύρισα και ο φίλος μου -τόσο γοητευτικός, τόσο ευγενικός- του είπε γεια”.

Τότε εκείνος του απάντησε, “Συγγνώμη, η κοπέλα σου, είδα πως κρυώνει”. Και μετά συνέχισε να μιλά στον φίλο μου», λέει η Σάλμα Χάγιεκ. Στη συνέχεια, λέει η Χάγιεκ, ο Τραμπ τους κάλεσε να επισκεφθούν το ξενοδοχείο του στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ, αν ποτέ βρεθούν στην πόλη και τους ζήτησε τα τηλέφωνά τους. Βέβαια, ποτέ δεν τηλεφώνησε στον φίλο της Χάγιεκ, αλλά αποφάσισε να καλέσει ξεχωριστά μόνο την ίδια.

Η Χάγιεκ μάλιστα περιέγραψε και όλη την συζήτηση που είχαν στο συγεκριμένο τηλεφώνημα «Με προσκάλεσε να βγούμε κι εγώ του είπα, “Τι θα γίνει με τον φίλο μου; Θα με τρελάνεις; Μου ζητάς να βγούμε; Το ξέρεις πως έχω φίλο”», λέει η ηθοποιός, με τον Τραμπ να της απαντά: «Δεν είναι αρκετά καλός για σένα. Δεν είναι κάποιος σημαντικός, δεν είναι αρκετά σπουδαίος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις