Φρικτό έγκλημα: Την έδεσε στις ράγες τρένου που πήγαινε με 321km/h (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτό έγκλημα: Την έδεσε στις ράγες τρένου που πήγαινε με 321km/h (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα φρικτό έγκλημα πάθους με μια 34χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, στην Γαλλία, να διαμελίζεται από πράξη του συζύγου της. Ο 37χρονος Guillaume Grémy, είχε πάρει διαζύγιο από την Émilie Hallouin πριν από τρία χρόνια, και ήθελε επανένωση χωρίς όμως εκείνη να το επιθυμεί. Ο πληγωμένος Grémy αποφάσισε λοιπόν να την σκοτώσει και να την ακολουθήσει… Την έδεσε από τους καρπούς […]

15.06.2017 | 11:52

Ένα φρικτό έγκλημα πάθους με μια 34χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, στην Γαλλία, να διαμελίζεται από πράξη του συζύγου της.

Ο 37χρονος Guillaume Grémy, είχε πάρει διαζύγιο από την Émilie Hallouin πριν από τρία χρόνια, και ήθελε επανένωση χωρίς όμως εκείνη να το επιθυμεί. Ο πληγωμένος Grémy αποφάσισε λοιπόν να την σκοτώσει και να την ακολουθήσει…

Την έδεσε από τους καρπούς και τους αστραγάλους με ισχυρή ταινία πολυαιθυλενίου στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην πόλη Μποβιλιέ της βόρειας Γαλλίας, και περίμενε να περάσει η αμαξοστοιχία TGV, η οποία κινούταν με 321 χιλιόμετρα την ώρα. Μόλις το τρένο έφτανε, μπήκε κι αυτός μπροστά.

Χαρακτηριστικό της ταχύτητας είναι πως το τρένο κατάφερε να σταματήσει τρία χιλιόμετρα μακριά από την τραγωδία.

Η άτυχη 34χρονη διαμελίστηκε, ενώ κομμάτια του συζύγου της βρέθηκαν διάσπαρτα.

Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά στη σκηνή της τραγωδίας, γεγονός που τους επέτρεψε να ταυτοποιήσουν γρήγορα τα θύματα. Η Émilie Hallouin εργαζόταν ως γραμματέας και ο Guillaume Grémy ήταν μηχανικός αυτοκινήτων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η δολοφονία αυτή ήταν «η πράξη ενός ανθρώπου που στη συνέχεια μάθαμε ότι υπέφερε από σοβαρή και μακροχρόνια κατάθλιψη. Μάθαμε ότι χώρισαν πριν από τρία χρόνια και ο άντρας επιθυμούσε επανένωση, αλλά η σύζυγός δεν ανταποκρινόταν».

 

Exit mobile version