Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα, Τετάρτη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης καθώς διαγνώστηκε με νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας. Ο κ. Θεοδωράκης ενημερώθηκε δύο μήνες πριν για την κατάσταση της υγείας του και εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Metropolitan όπου για την αφαίρεση του όγκου. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση αντιμετωπίζεται, […]

theodorakis

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα, Τετάρτη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης καθώς διαγνώστηκε με νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας.

Ο κ. Θεοδωράκης ενημερώθηκε δύο μήνες πριν για την κατάσταση της υγείας του και εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Metropolitan όπου για την αφαίρεση του όγκου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση αντιμετωπίζεται, ενώ και το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Η διάγνωση για τον όγκο έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο, όμως ο κρίθηκε καλύτερο να αφαιρεθεί με ρομποτική χειρουργική, μέθοδο που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Περαστικά ευχήθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτηση στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

kyriakos-theodorakis-new

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις