Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα πήρε η Πηγή Δεβετζή, με εκπομπή που παραμόρφωσε το σώμα της!
LIFESTYLE

Τα πήρε η Πηγή Δεβετζή, με εκπομπή που παραμόρφωσε το σώμα της!

Την δυσαρέσκεια της δημόσια εξέφρασε η Πηγή Δεβετζή, καθώς όπως υποστήριξε πολλές φωτογραφίες της παραμορφώνονται από την τηλεόραση κάποιες φορές. Η αθλήτρια, μίλησε στην κάμερα εκπομπής και την ώρα των δηλώσεων της έπαιζαν πλάνα με φωτογραφίες της με μαγιό, από πρόσφατο ταξίδι στη Μύκονο. Οι εικόνες ωστόσο, έδειχναν ένα σώμα που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλήτριας, […]

ImageHandler (41)

Την δυσαρέσκεια της δημόσια εξέφρασε η Πηγή Δεβετζή, καθώς όπως υποστήριξε πολλές φωτογραφίες της παραμορφώνονται από την τηλεόραση κάποιες φορές.

Η αθλήτρια, μίλησε στην κάμερα εκπομπής και την ώρα των δηλώσεων της έπαιζαν πλάνα με φωτογραφίες της με μαγιό, από πρόσφατο ταξίδι στη Μύκονο. Οι εικόνες ωστόσο, έδειχναν ένα σώμα που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλήτριας, γεγονός που ενόχλησε την Πηγή Δεβετζή.

devetzihappy

Η… πραγματικότητα, την ίδια μέρα:

devetzihappy1

«Ο λόγος που ανεβάζω αυτή κ άλλες τέτοιου στυλ φωτογραφίες είναι γιατί δεν καταλαβαίνω όταν με φωτογραφίζουν με μαγιό κ τα δίνουν στα κανάλια κ δεν δείχνουν την πραγματικότητα αλλά τα παραμορφώνουν τι θέλουν να πετύχουν!!Για δυσφήμηση; Γιατί αισθάνονται ωραία να μην δείχνουν το γυμνασμένο κ το ωραίο;; Η γιατί έχουν κόμπλεξ;;Απαντήστε παρακαλώ!!! Άντε γιατί έχει κ πανσέληνο σήμερα».

Δείτε την ανάρτησή της Πηγής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις