Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ! Ο 10χρονος που σκοτώθηκε στο σχολείο, είχε χτυπηθεί από σφαίρα! (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Ο 10χρονος που σκοτώθηκε στο σχολείο, είχε χτυπηθεί από σφαίρα! (video)

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου ένα αγοράκι δέκα ετών έχασε τη ζωή του, από σφαίρα που το χτύπησε στο κεφάλι! Το παιδί όπως αρχικά μετέδωσε ο Ant1, λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, o δεκάχρονος στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, […]

nosokomeio_paidon_agia_sofia

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου ένα αγοράκι δέκα ετών έχασε τη ζωή του, από σφαίρα που το χτύπησε στο κεφάλι!

Το παιδί όπως αρχικά μετέδωσε ο Ant1, λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, o δεκάχρονος στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν ακούστηκε να λέει πως έχει άγχος, κοκκίνισε και λιποθύμησε, ενώ αναφέρουν ότι αιμορραγούσε.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ.

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

sxoleio-marios-ena

Μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, διαπιστώθηκε πως το δεκάχρονο αγόρι είχε χτυπηθεί από σφαίρα, ενώ κανείς δεν είχε ακούσει πυροβολισμό!

Η βολίδα είχε φορά κάθετη, γεγονός που δείχνει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του μαθητή αλλά για άσκοπο πυροβολισμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάποιος από τη γύρω περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε καρφώθηκε στο κεφάλι του άτυχου 10χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις