Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δήλωσε περισσότερα παιδιά κι έπαιρνε 10 χρόνια παράνομα το επίδομα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωσε περισσότερα παιδιά κι έπαιρνε 10 χρόνια παράνομα το επίδομα!

Μια ωραία ιδέα είχε μια 39χρονη μητέρα στον Βόλο, για να αυξήσει τα έσοδα της. Αντί για τρία παιδιά που έχει στην πραγματικότητα, δήλωσε… πέντε και για μια ολόκληρη δεκαετία καρπωνόταν παράνομα τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγεί ο Ο.Γ.Α. σε πολύτεκνες μητέρες! Στο πλαίσιο της έρευνας που είχαν ξεκινήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου μετά […]

14426518391157459351

Μια ωραία ιδέα είχε μια 39χρονη μητέρα στον Βόλο, για να αυξήσει τα έσοδα της. Αντί για τρία παιδιά που έχει στην πραγματικότητα, δήλωσε… πέντε και για μια ολόκληρη δεκαετία καρπωνόταν παράνομα τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγεί ο Ο.Γ.Α. σε πολύτεκνες μητέρες!

Στο πλαίσιο της έρευνας που είχαν ξεκινήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου μετά την γνωστή υπόθεση της μικρής Μαρίας, το Δημοτολόγιο του Δήμου Βόλου ελέγχθηκε εξονυχιστικά και αποκαλύφθηκαν αρκετές υποθέσεις «μαϊμού» πολυτεκνίας. Μια από αυτές ήταν και της 39χρονης που ήταν εγγεγραμμένη σε αυτό και εισέπραττε επιδόματα από το 2006.

Ως τις 31 του περασμένου Δεκεμβρίου που έγινε η τελευταία καταβολή επιδόματος για πέντε τέκνα, η 39χρονη είχε εισπράξει παράνομα 18.194,66 ευρώ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις