Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδιανόητο: Ο δολοφόνος της Κέρκυρας έδινε όπλο στο παιδί του για να παίξει! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητο: Ο δολοφόνος της Κέρκυρας έδινε όπλο στο παιδί του για να παίξει! (photos)

Συγκλονισμένη είναι η Κέρκυρα μετά τον φρικτό θάνατο του 52χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου. Ο 30χρονος Αλβανός τον έσφαξε μέσα στο μαγαζί του, που μετρούσε μόλις 15 ημέρες λειτουργίας και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, υποστηρίζοντας πως η σύζυγος του είχε παράνομο δεσμό με το θύμα. Η «πέτρα του σκανδάλου» σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε στην κατάθεση της […]

ImageHandler (44)

Συγκλονισμένη είναι η Κέρκυρα μετά τον φρικτό θάνατο του 52χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

Ο 30χρονος Αλβανός τον έσφαξε μέσα στο μαγαζί του, που μετρούσε μόλις 15 ημέρες λειτουργίας και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, υποστηρίζοντας πως η σύζυγος του είχε παράνομο δεσμό με το θύμα.

mm01

Η «πέτρα του σκανδάλου» σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε στην κατάθεση της πως βρίσκονταν σε διαδικασίες διαζυγίου με τον 30χρονο άνδρα της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Όπως φαίνεται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ίδιος  με την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά περνούσαν χαρούμενες στιγμές, τις οποίες «ανέβαζε» στο διαδίκτυο.

mm02 mm03

Μια φωτογραφία ωστόσο δείχνει τον Αλβανό με το ένα παιδί του, το οποίο παίζει με ένα αληθινό πιστόλι και κρατά στα χεράκια του τον γεμιστήρα γεμάτο.

Πρόκειται για ένα πιστόλι Tokarev, για το οποίο είναι άγνωστο αν υπήρχε άδεια.

mm04

Ο 30χρονος Αλβανός ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία  προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί. Συγγενείς του δράστη έχουν φτάσει επίσης στο νησί προκειμένου να είναι δίπλα του.

mm05
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις