Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαμός στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου: Διεκδίκησε σε πλειστηριασμό το σπίτι του… αδερφού του! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου: Διεκδίκησε σε πλειστηριασμό το σπίτι του… αδερφού του! (vid)

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Στάση Πληρωμών, αδελφός διεκδίκησε το ακίνητο του αδελφού του. Το ακίνητο βρίσκεται στο Ηράκλειο, είναι 4 στρεμμάτων με σπίτι 500 τ.μ.περίπου και διεκδικήθηκε για λιγότερες από… 10.000 ευρώ! Ο οφειλέτης αδελφός κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που […]

11111_578_355 (1)

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Στάση Πληρωμών, αδελφός διεκδίκησε το ακίνητο του αδελφού του.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Ηράκλειο, είναι 4 στρεμμάτων με σπίτι 500 τ.μ.περίπου και διεκδικήθηκε για λιγότερες από… 10.000 ευρώ!

Ο οφειλέτης αδελφός κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, ωστόσο η συμβολαιογράφος συνέχισε τη διαδικασία του πλειστηριασμού α’ κατοικίας, παρουσία αστυνομικών.

Ο έτερος αδελφός είχε καταθέσει την προσφορά του χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το κίνημα αποφάσισε να παραστεί με τα μέλη του σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μήνυση που θα κατατεθεί από τον οφειλέτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις