Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πήγε να πνίξει τα μωρά του και τον πυροβόλησε ο γείτονας (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε να πνίξει τα μωρά του και τον πυροβόλησε ο γείτονας (video)

Ένας πατέρας στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ προσπάθησε να πνίξει στη μπανιέρα τα 3 μηνών δίδυμα παιδιά του ενώ απειλούσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του. 0 27χρονος Leland Foster, πήγε στο σπίτι όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγος του με τα παιδιά τους. Την ανάγκασε να μπει στο μπάνιο με την απειλή μαχαιριού ενώ άρπαξε […]

oklaxoma

Ένας πατέρας στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ προσπάθησε να πνίξει στη μπανιέρα τα 3 μηνών δίδυμα παιδιά του ενώ απειλούσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του.

0 27χρονος Leland Foster, πήγε στο σπίτι όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγος του με τα παιδιά τους. Την ανάγκασε να μπει στο μπάνιο με την απειλή μαχαιριού ενώ άρπαξε τα δίδυμα μωρά του και προσπαθούσε να τα πνίξει στη μπανιέρα.

Για καλή τους τύχη, η 12χρονη κόρη του γείτονα πήγε στο σπίτι για επίσκεψη και μόλις είδε τι συμβαίνει έτρεξε και κάλεσε βοήθεια.

Ο Cash Freeman, άρπαξε το όπλο του και έσπευσε στο σπίτι, όπου και πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη τον Foster, ακινητοποιώντας τον.

Tα δίδυμα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και πλέον βρίσκονται στο σπίτι τους.

Ο δράστης υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τιμωρηθεί ο Freeman.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις