Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτές εικόνες στη Χίο: Ζωντανά λύματα και δεκάδες αρουραίοι μέσα στις σκηνές (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτές εικόνες στη Χίο: Ζωντανά λύματα και δεκάδες αρουραίοι μέσα στις σκηνές (pics-vid)

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες από τον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, όπου ζωντανά λύματα καταλήγουν μέσα σε σκηνές, ενώ ποντίκια κόβουν βόλτες δίπλα στα μικρά παιδιά. Οι φρικτές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τις δηλώσεις περηφάνιας του Γιάννη Μουζάλα, πως πλέον «το 70%-80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες». Ο εγκλωβισμός των μεταναστών στο νησί […]

xi_1

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες από τον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, όπου ζωντανά λύματα καταλήγουν μέσα σε σκηνές, ενώ ποντίκια κόβουν βόλτες δίπλα στα μικρά παιδιά.

Οι φρικτές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τις δηλώσεις περηφάνιας του Γιάννη Μουζάλα, πως πλέον «το 70%-80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες».

xi_2 xi_3

Ο εγκλωβισμός των μεταναστών στο νησί έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας δεύτερος υπαίθριος καταυλισμός στην παραλία της Σούδας.

Το politischios  που έδωσε τις φωτογραφίες της δημοσιότητας, αναφέρει πως το εσωτερικό του καταυλισμού της Σούδας μοιάζει μπροστά στον καταυλισμό της παραλίας με… πεντάστερο ξενοδοχείο.

xi_4 xi_5

Αρουραίοι βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο από τον υπόνομο και «περπατούν» ακριβώς εκεί που οι άνθρωποι ψήνουν το φαγητό τους.

xi_6

«Μοιάζει με κόλαση», λένε οι ίδιοι.

xi_7
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις