Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο κιθαρίστας των «Led Zeppelin» είναι 73… Πόσο είναι η σύντροφος του; (photo)
LIFESTYLE

Ο κιθαρίστας των «Led Zeppelin» είναι 73… Πόσο είναι η σύντροφος του; (photo)

Πρόκειται για κάποιον, ο ρόλος του οποίου ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη της ροκ. Ο Τζίμι Πέιτζ, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Led Zeppelin, εθεάθη με την κατά δεκαετίες νεότερη σύντροφο του, Scarlett Sabet. Ο 73χρονος, μπορεί να «ρίχνει» 47 ολόκληρα χρόνια στην πιτσιρίκα, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν πολύ χαρούμενοι και άνετοι. Ο φωτογραφικός […]

led

Πρόκειται για κάποιον, ο ρόλος του οποίου ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη της ροκ.

Ο Τζίμι Πέιτζ, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Led Zeppelin, εθεάθη με την κατά δεκαετίες νεότερη σύντροφο του, Scarlett Sabet.

Ο 73χρονος, μπορεί να «ρίχνει» 47 ολόκληρα χρόνια στην πιτσιρίκα, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν πολύ χαρούμενοι και άνετοι.

Jimmy Page

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο Chelsea Theatre, πριν από λίγες ημέρες.

Η υπόθεση του Πέιτζ το 1972 είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα μέσα. Τότε, ο σταρ είχε αποπλανήσει ένα 14χρονο κορίτσι, με το οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο.

lori2-400x306

Το διάστημα που είχε ερωτικές σχέσεις με το 14χρονο μοντέλο, Λόρι, ο Πέιτζ φοβόταν πως θα βρισκόταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και ότι θα τιμωρούνταν με απέλαση.

Η μικρή κοπέλα, σύμφωνα με τη «Μηχανή του Χρόνου», έμενε πάντα κλειδωμένη στα καμαρίνια του Πέιτζ, κατά τη διάρκεια συναυλιών ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το κρυφτό σταμάτησε όταν ο Πέιτζ γνώρισε το μοντέλο του Playboy, Μπέμπε Μπιουλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις