Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση Λονδίνο: Η όμορφη Καναδή που ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Λονδίνο: Η όμορφη Καναδή που ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της (pics)

Η Κρίσι Άρτσιμπαλντ, μια νεαρή γυναίκα από τον Καναδά, είναι το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο. Η πανέμορφη κοπέλα ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της. Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό είχε ανακοινώσει πως Καναδός πολίτης είναι νεκρός, γεγονός που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η οικογένεια της Κρίσι. Η άτυχη κοπέλα παλιότερα εργαζόταν […]

victim4_478_355

Η Κρίσι Άρτσιμπαλντ, μια νεαρή γυναίκα από τον Καναδά, είναι το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο. Η πανέμορφη κοπέλα ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό είχε ανακοινώσει πως Καναδός πολίτης είναι νεκρός, γεγονός που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η οικογένεια της Κρίσι.

victim

Η άτυχη κοπέλα παλιότερα εργαζόταν σε άσυλο για αστέγους αλλά αποφάσισε να φύγει από τον Καναδά και να μετακομίσει στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της.

Ο Tyler Ferguson, είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του, λέει η αδελφή του, Cassie, η οποία είναι επίσης συγκλονισμένη από την τραγωδία.

«Την κρατούσε στα χέρια του και την έβλεπε να πεθαίνει», περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της Christine Archibald, η αδελφή του αρραβωνιαστικού της, μιλώντας στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

victim2

«Πενθούμε την απώλεια της όμορφης, αγαπημένης κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε ότι κάθε άνθρωπος αξίζει το σεβασμό. Με αυτή την πίστη δούλευε σε ένα καταφύγιο για αστέγους μέχρι που μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της. Σας παρακαλούμε τιμήστε τη μνήμη της κάνοντας την κοινότητα ένα καλύτερο μέρος. Διαθέστε το χρόνο και την εργασία σας ή δωρίστε χρήματα σε ένα καταφύγιο για άστεγους. Πείτε ότι σας έστειλε η Κρίσι».

victim3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις