Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη Ζενίτ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Ζενίτ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

Νέος προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα 3+2 χρόνια είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του με κάθε επισημότητα. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα, μένοντας στην 3η θέση και έτσι η πορεία του κρίνεται ως αποτυχημένη. Τελευταίος -προπονητικός- σταθμός της […]

Galatasaray coach Roberto Mancini gestures to his players during the Champions League soccer match against FC Copenhagen in Istanbul October 23, 2013. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: SPORT SOCCER)

Νέος προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα 3+2 χρόνια είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του με κάθε επισημότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα, μένοντας στην 3η θέση και έτσι η πορεία του κρίνεται ως αποτυχημένη.

Τελευταίος -προπονητικός- σταθμός της καριέρας του Μαντσίνι ήταν η Ίντερ, απ’ την οποία αποχώρησε δύο ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν λόγω διαφωνιών σε θέματα μεταγραφών.

Κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Γαλατασαράι, Μάντσεστερ Σίτι, Λάτσιο και Φιορεντίνα, έχοντας κατακτήσει, μεταξύ άλλων, ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, καθώς κι ένα Κύπελλο Τουρκίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις