Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάλος με την τιμωρία της δασκάλας- Στα δικαστήρια την στέλνουν οι γονείς (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με την τιμωρία της δασκάλας- Στα δικαστήρια την στέλνουν οι γονείς (video)

Στα δικαστήρια θα τα «πουν» οι γονείς ενός μαθητή στην Κρήτη με την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου του Ηρακλείου. Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του 7χρονου, η δασκάλα τον κλείδωσε στην τάξη μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του ως ένδειξη τιμωρίας επειδή δεν ολοκλήρωσαν εγκαίρως την εργασία τους. Το περιστατικό που θυμίζει μεσαιωνική περίοδο, σημειώθηκε την […]

sxoliki-taxi

Στα δικαστήρια θα τα «πουν» οι γονείς ενός μαθητή στην Κρήτη με την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου του Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του 7χρονου, η δασκάλα τον κλείδωσε στην τάξη μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του ως ένδειξη τιμωρίας επειδή δεν ολοκλήρωσαν εγκαίρως την εργασία τους. Το περιστατικό που θυμίζει μεσαιωνική περίοδο, σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τα δυο παιδιά να είναι κλειδωμένα για δυο ώρες περίπου, χωρίς διάλλειμα, μέχρι να κάνουν την εργασία τους.

Το αγοράκι σοκαρισμένο, είπε στους γονείς τι συνέβη κι εκείνοι αφού πήγαν στο σχολείο και επιβεβαίωσαν το συμβάν, υπέβαλαν μήνυση στη δασκάλα.

Σύμφωνα με την μητέρα, η δασκάλα πίεζε πολύ τον 7χρονο που δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στις μαθητικές του υποχρεώσεις ενώ ζήτησε τη συνδρομή λογοθεραπευτή και την παραπομπή του παιδιού σε τμήμα ένταξης.

Ωστόσο αυτό δεν κρίθηκε αναγκαίο.

Η είδηση έχει προκαλέσει θύελλα στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης και σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη, ο οποίος μίλησε με τη μητέρα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση.

Από την πλευρά της, όμως, η δασκάλα φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά το περιεχόμενο της καταγγελίας και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις