Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαμός στην Πάτρα με το βίντεο της άτακτης χήρας που διέρρευσε!
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Πάτρα με το βίντεο της άτακτης χήρας που διέρρευσε!

Δεν τολμάει να βγει από το σπίτι της η ζωηρή χήρα στην Πάτρα, μετά το ρεζιλίκι της στην πόλη. Η 50χρονη έχει γίνει θέμα σε κάθε γωνιά της αχαϊκής πόλης, καθώς δημοσιεύτηκε το βίντεο που την δείχνει να κάνει σεξ με τον ιδιοκτήτη γνωστού γραφείου τελετών, που έχει τη φήμη του ερωτίλου και ανέλαβε την […]

hira

Δεν τολμάει να βγει από το σπίτι της η ζωηρή χήρα στην Πάτρα, μετά το ρεζιλίκι της στην πόλη.

Η 50χρονη έχει γίνει θέμα σε κάθε γωνιά της αχαϊκής πόλης, καθώς δημοσιεύτηκε το βίντεο που την δείχνει να κάνει σεξ με τον ιδιοκτήτη γνωστού γραφείου τελετών, που έχει τη φήμη του ερωτίλου και ανέλαβε την κηδεία του συζύγου της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, ενώ ήταν στο γραφείο και συζητούσε με τον ιδιοκτήτη, άρχισε να κλαίει για την απώλεια του συζύγου της κι εκείνος της προσέφερε λίγο νερό.

Ξεχνώντας τον άντρα της που έφυγε από την ζωή, έπεσε πάνω στον γοητευτικό άντρα και οι δυο τους κατέληξαν στο μικρό δωμάτιο όπου φυλάσσονται τα δείγματα από τα φέρετρα!

Εκεί, οι δύο εραστές έκαναν παθιασμένο σεξ, αλλά η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο εραστής της βιντεοσκοπούσε τα πάντα με μια μικροκάμερα, την οποία είχε εγκαταστήσει σε μια γωνιά του ταβανιού και την έθετε σε λειτουργία όταν είχε περιπτύξεις με πελάτισσες.

Στην συνέχεια, ο αδίστακτος άντρας ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, που αν και σκοτεινό, η γυναίκα φαίνεται…

Αποτέλεσμα, να έχει γίνει ρεζίλι στην πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις