Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Süddeutsche Zeitung: “Προσβλητική η ανάρτηση Φιλιππάκη”
ΕΛΛΑΔΑ

Süddeutsche Zeitung: “Προσβλητική η ανάρτηση Φιλιππάκη”

Η σοκαριστική ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη στην οποία έγραψε ότι «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα», έφτασε και έξω από τα σύνορα, με τα χάλια μας να εκθέτουν πάλι την Ελλάδα. Η γερμανική Süddeutsche Zeitung χαρακτηρίζει προσβλητική την ανάρτηση ενώ με αφορμή […]

ImageHandler (6)

Η σοκαριστική ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη στην οποία έγραψε ότι «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα», έφτασε και έξω από τα σύνορα, με τα χάλια μας να εκθέτουν πάλι την Ελλάδα.

Η γερμανική Süddeutsche Zeitung χαρακτηρίζει προσβλητική την ανάρτηση ενώ με αφορμή την δολοφονική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου αναφέρεται σε πρόβλημα αριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «απελπιστική κατάσταση» στη χώρα.

«Η χώρα συζητά τώρα σχετικά με τη στάση απέναντι στη βία και τον κίνδυνο της αριστερής τρομοκρατίας», γράφει χαρακτηριστικά.

Η SZ σημειώνει, επίσης, ότι η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θεωρείται ύποπτη για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου και υπογραμμίζει ότι «η Ελλάδα παλεύει εδώ και μεγάλο διάστημα με μια βίαιη ακροαριστερή και αναρχική σκηνή». Τέλος παρατηρεί ότι «η επιρροή ακραίων κομμάτων έχει αυξηθεί και ο τραχύς τόνος στην πολιτική έχει ενταθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις