4 ντομάτες

2 συσκευασίες τόνο σε νερό

2 ράβδους σέλινο, κομμένους σε λεπτές φέτες

2 κουτ. της σούπας κάπαρη

1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

1 κουτ. της σούπας ξύδι

½ φλιτζάνι φρέσκα φυλλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα

Αλάτι και πιπέρι

1

Εκτέλεση

Κόβετε από κάθε ντομάτα το πάνω μέρος ώστε να σχηματιστεί ένα καπάκι. Με ένα κουταλάκι του γλυκού αδειάζετε τα σπόρια και τη σάρκα της ντομάτας από το εσωτερικό. Βάζετε τη σάρκα από όλες τις ντομάτες σε ένα μπολ μαζί με τον τόνο, το σέλινο, την κάπαρη, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό και το ξίδι και στο τέλος ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Με ένα κουτάλι, τοποθετήστε το μείγμα του τόνου μέσα σε κάθε ντομάτα. Κλείστε κάθε μια με το καπάκι της και σερβίρετε.

Αν θέλετε βάζετε γιαούρτι.