Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γεωργιάδης: “Παρακμή της Αριστεράς το πρωτοσέλιδο της Αυγής” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης: “Παρακμή της Αριστεράς το πρωτοσέλιδο της Αυγής” (vid)

«Παρακμή της πάλαι ποτέ προοδευτικής Αριστεράς» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Αυγή», που αναφέρεται στην συμφωνία για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». «Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, με υπέρτιτλο «έγγραφο-φωτιά για Άδωνι Γεωργιάδη» και υπότιτλο: «Μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε […]

o-adonis-gia-tin-diagrafi-failou

«Παρακμή της πάλαι ποτέ προοδευτικής Αριστεράς» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Αυγή», που αναφέρεται στην συμφωνία για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, με υπέρτιτλο «έγγραφο-φωτιά για Άδωνι Γεωργιάδη» και υπότιτλο: «Μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Α. Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη».

aygi-protoselido-ena

Ο κύριος Γεωργιάδης σχολίασε το ζήτημα στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και αναρωτήθηκε «πώς γίνεται να είναι μυστικό ένα μνημόνιο που τότε παρουσίαζε ο Τύπος και τότε οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν;».

Ακούστε τα σχόλια του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις