Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουρουμπλής: “Δεν είμαι περήφανος που ψήφισα τα μέτρα, όμως…” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουρουμπλής: “Δεν είμαι περήφανος που ψήφισα τα μέτρα, όμως…” (vid)

Είστε υπερήφανος που ψηφίσατε αυτά τα μέτρα;» ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ναυτιλίας. «Ποιος μπορεί να είναι υπερήφανος;» απάντησε ευθέως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και δέχθηκε αμέσως τη διευκρινιστική ερώτηση: «Τότε γιατί τα ψηφίσατε;» για να απαντήσει: «Γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή…».  «Αυτή η κυβέρνηση πήρε πάνω της αυτή […]

Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 13, 2015 / Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 13 Μαίου,2015

Είστε υπερήφανος που ψηφίσατε αυτά τα μέτρα;» ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Ποιος μπορεί να είναι υπερήφανος;» απάντησε ευθέως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και δέχθηκε αμέσως τη διευκρινιστική ερώτηση: «Τότε γιατί τα ψηφίσατε;» για να απαντήσει: «Γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή…».

«Ο ελληνικός λαός, αν κρίνει ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει, θα μας στείλει στα αζήτητα, όπως έστειλε τους προηγούμενους» τόνισε.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ρωτήθηκε για τη φράση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι είναι θέμα λίγων ημερών, να βγει η χώρα οριστικά από την κρίση.

«Όχι, δεν συμφωνώ… Εγώ είμαι ο Κουρουμπλής, έχω τοποθετηθεί με σαφή τρόπο για όλο το χρονοδιάγραμμα» απάντησε ευθέως ο κ. Κουρουμπλής όταν ρωτήθηκε αν τον εκφράζει η δήλωση και αποδοκίμασε ευθέως τις απόψεις του κ. Παπαχριστόπουλου πως η έξοδος από την κρίση είναι θέμα… ημερών.

«Πιανόμαστε από μία φράση..» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και συμπλήρωσε: «Κρινόμαστε όλοι κι εσείς κι εγώ…».

«Είχαμε δύο επιλογές: Ή να ρίξουμε την κυβέρνηση και να δραπετεύσουμε ή να πάρουμε πάνω μας αυτή την επιλογή. Μια επιλογή που δυστυχώς στο ζήτημα των συντάξεων και του αφορολόγητου δεν είχαμε στήριξη από πουθενά. Ήταν δύσκολη απόφαση. Εμείς πήραμε την ευθύνη» επισήμανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις