Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Προκαλούν από παντού! “Απίστευτη” ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor
LIFESTYLE

Προκαλούν από παντού! “Απίστευτη” ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor

Η 19η Μαΐου είναι Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και μαύρη ημέρα για την Ελλάδα, όμως στην Τουρκία το γιορτάζουν ως τη μέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος για την ανεξαρτησία! Άραγε, σε ποια ελληνοτουρκική φιλία αναφερόταν ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, «19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Ατατούρκ Νεολαίας και Άθλησης. Θυμάμαι […]

det_acunmik

Η 19η Μαΐου είναι Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και μαύρη ημέρα για την Ελλάδα, όμως στην Τουρκία το γιορτάζουν ως τη μέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος για την ανεξαρτησία!

Άραγε, σε ποια ελληνοτουρκική φιλία αναφερόταν ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali,

«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Ατατούρκ Νεολαίας και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε ο Acun Ilicali στο Instagram, ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyorum.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις