Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Σαουδική Αραβία ο Τραμπ, με την απαστράπτουσα Μελάνια (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Σαουδική Αραβία ο Τραμπ, με την απαστράπτουσα Μελάνια (pics-vid)

Στη Σαουδική Αραβία έφτασε ο Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, όπου αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία για το Ισλάμ, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην Αμερική μετά τις φοβερές αποκαλύψεις. Το Air Force One προσγειώθηκε στη σαουδαραβική πρωτεύουσα, με την Μελάνια Τραμπ να λάμπει ως συνήθως. Μαζί με το ζεύγος είναι και η Ιβάνκα. Ο βασιλιάς […]

ImageHandler

Στη Σαουδική Αραβία έφτασε ο Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, όπου αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία για το Ισλάμ, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην Αμερική μετά τις φοβερές αποκαλύψεις.
Το Air Force One προσγειώθηκε στη σαουδαραβική πρωτεύουσα, με την Μελάνια Τραμπ να λάμπει ως συνήθως.

Μαζί με το ζεύγος είναι και η Ιβάνκα.

US President Donald Trump and First Lady Melania Trump step off Air Force One upon arrival at King Khalid International Airport in Riyadh on May 20, 2017. / AFP PHOTO / MANDEL NGAN US President Donald Trump and First Lady Melania Trump step off Air Force One upon arrival at King Khalid International Airport in Riyadh on May 20, 2017. / AFP PHOTO / MANDEL NGAN

Ο βασιλιάς Σαλμάν, τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες- διαθέσεις που δεν υπήρχαν με τον προκάτοχο Ομπάμα-  και τον κάλεσε σε “μια νέα εταιρική σχέση” μεταξύ των ΗΠΑ και των μουσουλμανικών χωρών, των οποίων πολλοί ηγέτες θα βρίσκονται αύριο, Κυριακή στο Ριάντ.

melania_saudi1_499_355 US President Donald Trump (L) is welcomed by Saudi King Salman bin Abdulaziz al-Saud (C) upon arrival at King Khalid International Airport in Riyadh on May 20, 2017, followed by First Lady Melania Trump (C-R). / AFP PHOTO / MANDEL NGAN

«Θα υπάρξει ένα πιο σκληρό μήνυμα για το Ιράν , δεν τους κάνει μάθημα για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα χειροκροτηθεί”, δήλωσε ο Φίλιπ Γκόρντον, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

“Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι τι θα τους ζητήσει και τι μπορεί να περιμένει ότι θα αποσπάσει. Ο Λευκός Οίκος ζητεί μεγαλύτερη συμμετοχή των χωρών του Κόλπου στην καταπολέμηση αυτών που ο Τραμπ αποκαλεί “ισλαμιστές ριζοσπάστες τρομοκράτες”.

melania_saudi5

«Θα ενθαρρύνει τους Άραβες και τους μουσουλμάνους εταίρους μας να λάβουν γενναίες αποφάσεις για την προώθηση της ειρήνης και να αντιμετωπίσουν αυτούς, από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έως την Αλ Κάιντα, που συνεχίζουν το χάος και τη βία, που προκάλεσαν τόσα δεινά στον μουσουλμανικό κόσμο και πέραν αυτού», δήλωσε ο Χ.Ρ. Μακ Μάστερ, σύμβουλός του σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Αύριο στο Ριάντ, ο Τραμπ θα εκφωνήσει ενώπιον περίπου 50 ηγετών μουσουλμανικών χωρών ομιλία στην οποία θα υπογραμμίζει τις “ελπίδες” του για ένα “ειρηνικό όραμα” του το Ισλάμ, μια Σύνοδος Κορυφής που γίνεται με τις ευλογίες του ιμάμη της Μέκκας.

Οι δυο τους αποχώρησαν από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον και επιβιβάστηκαν στο Air Force One για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις