Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέσα στη βρωμιά πήγαν οι “Διάσημοι” στην συναυλία- “Ανοίξτε παράθυρα”! (vid)
LIFESTYLE

Μέσα στη βρωμιά πήγαν οι “Διάσημοι” στην συναυλία- “Ανοίξτε παράθυρα”! (vid)

Δεν έχει δικαιολογία αυτό που έκανε η παραγωγή του Survivor, γι’ αυτό που έκανε στους Διάσημους. Ως έπαθλο που κέρδισαν τον αγώνα με τους Μαχητές, τους πήρε και τους πήγε άπλυτους, αχτένιστους και σε άθλια κατάσταση σε συναυλία του ζωντανού θρύλου του ροκ Στινγκ. Η Ευρυδίκη το είπε ευθέως μάλιστα, πως ζήλεψε το στυλ των […]

κοκ

Δεν έχει δικαιολογία αυτό που έκανε η παραγωγή του Survivor, γι’ αυτό που έκανε στους Διάσημους.

Ως έπαθλο που κέρδισαν τον αγώνα με τους Μαχητές, τους πήρε και τους πήγε άπλυτους, αχτένιστους και σε άθλια κατάσταση σε συναυλία του ζωντανού θρύλου του ροκ Στινγκ.

Η Ευρυδίκη το είπε ευθέως μάλιστα, πως ζήλεψε το στυλ των γυναικών που ήταν δίπλα της.

Έφτασαν λοιπόν στο χώρο της συναυλίας με τις κόκκινες μπαντάνες και το μαλλί, γεμάτο άμμο και θαλασσινό νερό και με ένα βλέμμα σαν χαμένο από τον ιδρυματισμό στο νησί. Το κρέας που είχαν καταναλώσει πριν, έφερε άλλες σουρεάλ καταστάσεις.

Οι Διάσημοι πήγαν με Learjet στην συναυλία και ενώ είχε προηγηθεί έντονη κρεατοφαγία με πανσέτες, λουκάνικα και χωριάτικες σαλάτες γεμάτες κρεμμύδι, η μυρωδιά ήταν κάπως!

Μόλις μπήκαν μέσα στο πολυτελές αεροπλάνο, ο Κοκκινάκης είπε «ανοίξτε κάνα παράθυρο»!

Οι διοργανωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τους είδαν και τους έδωσαν από μία μπλούζα για να μην φαίνεται το χάλι της πολύμηνης ταλαιπωρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις