Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αντρικές συμπεριφορές που ερεθίζουν περισσότερο κι από το σεξ
PLUS

Αντρικές συμπεριφορές που ερεθίζουν περισσότερο κι από το σεξ

To σεξ είναι υπέροχο, όμως υπάρχουν ένα σωρό ακόμη πράγματα, που οι άντρες κάνουν ασυναίσθητα χωρίς να συνειδητοποιούν πόσο εύκολα κάνουν τις γυναίκες να τους καψουρεύονται. Είναι αυτές οι απλές, καθημερινές κινήσεις που είναι πολύ πιο ερεθιστικές από ένα απλό σεξ της στιγμής. 1. Όταν σε τραβάει προς το μέρος του καθώς κοιμάστε μαζί Κοιμάσαι μαζί του κι εκείνος ξαφνικά βάζει […]

couple

To σεξ είναι υπέροχο, όμως υπάρχουν ένα σωρό ακόμη πράγματα, που οι άντρες κάνουν ασυναίσθητα χωρίς να συνειδητοποιούν πόσο εύκολα κάνουν τις γυναίκες να τους καψουρεύονται.

Είναι αυτές οι απλές, καθημερινές κινήσεις που είναι πολύ πιο ερεθιστικές από ένα απλό σεξ της στιγμής.

1. Όταν σε τραβάει προς το μέρος του καθώς κοιμάστε μαζί

Κοιμάσαι μαζί του κι εκείνος ξαφνικά βάζει το χέρι του κάτω από το κεφάλι ή την μέση σου για να σε τραβήξει κοντά του. Το κάνει ξέροντας ότι το χέρι του θα είναι πιασμένο μέχρι το επόμενο πρωί αλλά εκείνη την στιγμή σε θέλει κοντά του.

2. Όταν σου ζητά να κοιμηθείς σπίτι του

Όταν σου κάνει τέτοια πρόσκληση, προφανώς και θα έρθει το σεξ. Υπάρχουν όμως χίλιες δικαιολογίες να το αποφύγει στον συγκεκριμένο χώρο. Σε θέλει όμως κάτω από τα ίδια σεντόνια, δεν είναι και λίγο.

3. Όταν τρελαίνεται για τα προκαταρκτικά

Πολλές φορές τα προκαταρκτικά είναι πιο απολαυστικά από την σεξουαλική πράξη. Όταν ένας άντρας αφιερώνει χρόνο για να ανακαλύψει το σώμα σου, πόσο μάλλον όταν αυτό τον ευχαριστεί, τότε σε εξυψώνει στα μάτια του.

1

4. Όταν σου στέλνει μήνυμα σε ανύποπτη στιγμή για να σου πει πόσο όμορφη είσαι

Σου αποδεικνύει έμπρακτα ότι σε σκέφτεται και μάλιστα, με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο. Οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά πώς γίνεται το πρόσωπο όταν έρχεται ένα τέτοιο μήνυμα.

5. Όταν σου δίνει το μπουφάν του γιατί κρυώνεις.

Το να σε ρωτήσει αν θέλεις να φορέσεις και το δικό του μπουφάν επειδή κρυώνεις, είναι πολύ γλυκό. Όταν όμως βάζει το μπουφάν του στους ώμους σου, χωρίς πρώτα να σε έχει ρωτήσει, είναι ό,τι πιο ερωτικό μπορεί να κάνει ένας σύντροφος που θέλει να λέγεται «άντρας».

6. Όταν σε φιλά στα ξαφνικά

Το να ξέρεις ότι τον κατέκλυσε το πάθος, δεν το σκέφτηκε πολύ κι αμέσως σε φίλησε είναι υπέροχο. Αν μάλιστα, κάτι τέτοιο το κάνει στα …κλεφτά, τότε είναι ακόμα πιο ωραίο.

photo_9595_850477

7. Όταν παίζει με τα μαλλιά σου

Βλέπετε μία ταινία μαζί και ξαφνικά αρχίζει να σου πειράζει τα μαλλιά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και σέξι από αυτή την κίνηση.

8. Όταν σε συστήνει με καμάρι

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση, από μια τέτοια κίνηση. Επιβεβαίωση η οποία οδηγεί στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, το πιο ερεθιστικό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις