Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor!
LIFESTYLE

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor!

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, ο Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο. «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει έξαλλος ο Κοκκινάκης. Μεγάλη αγωνία όμως υπάρχει για την […]

maxresdefault

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, ο Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει έξαλλος ο Κοκκινάκης.

Μεγάλη αγωνία όμως υπάρχει για την αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα.

Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Όπως φαίνεται, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις