Δεύτερη σύλληψη Έλληνα στην Αλβανία!

ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερη σύλληψη Έλληνα στην Αλβανία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη στα Τίρανα ενός Έλληνα μηχανικού με την κατηγορία ότι μετέφερε συσκευή για κατασκοπεία, άλλος ένας Έλληνας κρατείται! Πρόκειται για έναν 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αλβανικές αρχές στο αεροδρόμιο των Τιράνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία. Τα αλβανικά ΜΜΕ πάντως, αναφέρουν πως ο 50χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει, […]

16.05.2017 | 12:31

 

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη στα Τίρανα ενός Έλληνα μηχανικού με την κατηγορία ότι μετέφερε συσκευή για κατασκοπεία, άλλος ένας Έλληνας κρατείται!

Πρόκειται για έναν 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αλβανικές αρχές στο αεροδρόμιο των Τιράνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ πάντως, αναφέρουν πως ο 50χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει, χωρίς να το έχει δηλώσει, μεγάλο χρηματικό ποσό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 χιλιάδες ευρώ και 270 χιλιάδες λεκ.

Ο Έλληνας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων αυτών, τα οποία θέλησε να μεταφέρει παράνομα στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Exit mobile version