Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αναγνωρίστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναγνωρίστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι

Αναγνωρίστηκε ο «χούλιγκαν» του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι στον ντροπιαστικό τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, η φωτογραφία του οποίου κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε κατηγορηθεί το 2012 για ληστεία σε πεζό, ενώ έχει συλληφθεί και πάλι για τα επεισόδια σε γήπεδα. Ο άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με […]

max3

Αναγνωρίστηκε ο «χούλιγκαν» του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι στον ντροπιαστικό τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, η φωτογραφία του οποίου κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε κατηγορηθεί το 2012 για ληστεία σε πεζό, ενώ έχει συλληφθεί και πάλι για τα επεισόδια σε γήπεδα.

Ο άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με το μαχαίρι που φέρεται να είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείου του Βόλου.

maxairi-paok-opados1 maxairi-paok-opados3

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα αιχμηρό αντικείμενο που προέκυψε από τα επεισόδια.

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη και το Βόλο, ενώ αναγνωρίστηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια.

Από το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας στην Θεσσαλονίκη, αναγνωρίσθηκαν άλλα επτά άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια.

max3

Ακόμα αναγνωρίστηκαν 12 άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια της ΑΕΚ, με 4 να είναι αλβανικής καταγωγής, και άλλα 4-5 να έχουν συλληφθεί στο παρελθόν.

Όσοι συνελήφθησαν με μαχαίρι, κινδυνεύουν με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις