Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μόλις… τελειώσατε; Οι ατάκες που δεν πρέπει με τίποτα να της πεις
PLUS

Μόλις… τελειώσατε; Οι ατάκες που δεν πρέπει με τίποτα να της πεις

Όσο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι πρέπει να πεις σε μια γυναίκα πριν και κατά τη διάρκεια της πράξης, άλλο τόσο σημαντικό είναι να ξέρεις τι πρέπει να της πεις μετά το sex. Σίγουρα μετά από ένα υπέροχο βράδυ δε θα ήθελες να ρισκάρεις και να χάσεις την ευκαιρία για συνέχεια. Αν προσέξεις τι ακριβώς […]

newego_LARGE_t_821_106752493

Όσο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι πρέπει να πεις σε μια γυναίκα πριν και κατά τη διάρκεια της πράξης, άλλο τόσο σημαντικό είναι να ξέρεις τι πρέπει να της πεις μετά το sex.

Σίγουρα μετά από ένα υπέροχο βράδυ δε θα ήθελες να ρισκάρεις και να χάσεις την ευκαιρία για συνέχεια. Αν προσέξεις τι ακριβώς θα της πεις μετά το sex, δε θα την ξενερώσεις και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ξανά μαζί της.

Προτάσεις που ξενερώνουν μια γυναίκα μετά το sex

 1. «Νομίζω ότι έσπασε το προφυλακτικό.»

Ο πανικός που θα προκαλέσεις μετά από αυτή την ανακοίνωση είναι ότι χειρότερο μπορεί να ακούσει μια γυναίκα.

                                                      2. «Ήταν το καλύτερο sex που είχες;»

Αυτή η ερώτηση θα της δείξει πόσο εγωιστής είσαι και ότι θέλεις συνεχή επιβεβαίωση για τις επιδόσεις σου. Αν θέλει να σου πει κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει μόνη της.

 

3. «Ήταν καλύτερο από ότι περίμενα!»

Αν της πεις κάτι τέτοιο, θα καταλάβει ότι περίμενες πως δε θα είναι τόσο καλή στο κρεβάτι. Λάθος! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τη θίξεις.

4. «Συγγνώμη…»

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ένας άντρας που «τελειώνει» γρήγορα. Πόσο μάλλον αν ζητήσεις να σε καταλάβει και να συμπάσχει. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ξενερώσεις και να την κάνεις να μην κοιμηθεί ξανά μαζί σου.

 

5. «Πότε έκανες εξετάσεις τελευταία φορά;»

Μπορεί να είχες άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν ή να είσαι πραγματικά υποχόνδριος, αλλά αν πεις κάτι τέτοιο στην κοπέλα σου σίγουρα θα την πληγώσεις. Μπορεί, επίσης, να πιστέψει ότι έχεις εσύ κάποιο θέμα και προσπαθείς να το φορτώσεις σε αυτή.

 

6. «Μπορώ να χρησιμοποιήσω το στοματικό σου διάλυμα;»

Μπορεί εσένα να σου φαίνεται εντελώς αθώο, αλλά μπορεί να την κάνεις να αισθανθεί άσχημα γιατί θα νομίζει ότι σε απώθησε τόσο πολύ το ότι κάνατε seχ και τώρα θέλεις να πλύνεις το στόμα σου.

newego_LARGE_t_821_106570138

 

7. «Είσαι πιο καθαρή από τις προηγούμενες κοπέλες μου.»

Μόλις το πεις αυτό να ξέρεις ότι θα αρχίσει να σκέφτεται διάφορα πράγματα και να αναρωτιέται τι ακριβώς έκανες και με ποιες συναναστρεφόσουν όλο αυτό τον καιρό. Σίγουρα θα πανικοβληθεί.

 

8. «Πρέπει να φύγεις.»

Με αυτή την πρόταση θα καταφέρεις να την κάνεις να αισθανθεί σαν μια τυχαία γυναίκα που έτυχε απλά να πας μαζί της το βράδυ.

 

9. «Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου.»

Σίγουρα δε λες κάτι τέτοιο μετά το sex. Μπορεί να το πεις μετά από μερικά ραντεβού, αλλά δε μπορείς να το πεις αν ήταν η πρώτη φορά που έκανες sex ή αν απλά είστε δύο φίλοι που βρίσκεστε πιο κοντά.

grey1_0

 

10. «Πως είπαμε ότι σε λένε;»

Μετά από τη βραδιά που περάσατε μαζί θα την κάνεις να νιώσει πραγματικά άσχημα αν καταλάβει ότι δεν έχει καμία σημασία για εσένα και ότι είναι απρόσωπη. Αν πραγματικά δε θυμάσαι το όνομα της αλλά πέρασες καλά μαζί της, μην τη ρωτήσεις κάτι τέτοιο μετά το sex.

 

11. «Ας μείνει μεταξύ μας, εντάξει;»

Αν της πεις κάτι τέτοιο, θα κινήσεις υποψίες ότι κάτι κρύβεις από αυτήν. Ίσως μια άλλη γυναίκα;

 

12. «Ήταν η πρώτη σου φορά;»

Αν θέλεις να την κάνεις να νιώσει ότι ήταν χάλια ή όχι τόσο καλή όσο πίστευε, μπορείς να την ρωτήσεις κάτι τέτοιο.

 

13. «Τα λέμε την ίδια ώρα την επόμενη εβδομάδα;»

Δεν είναι ένα προγραμματισμένο sex toy. Είναι μια γυναίκα που έχει τις δικές της ανάγκες και το δικό της πρόγραμμα. Μην περιμένεις ότι θα σε βολέψει με κάποιον τρόπο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις