Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πραγματική Ελληνίδα: Η δεκανέας που τιμήθηκε για την πράξη της! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματική Ελληνίδα: Η δεκανέας που τιμήθηκε για την πράξη της! (pics)

Μια πραγματική Ελληνίδα! Μόνο περήφανοι μπορούν να αισθάνονται οι δικοί της άνθρωποι, για την κόνηση της. Η δεκανέας Βάσω Μπουμπουλούδη, που αγαπήθηκε από όλη την Αλεξανδρούπολη, σκαρφάλωσε στον ιστό της ελληνικής σημαίας που βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΠΗ για να την ξεμπερδέψει και να κυματίζει σωστά. Η όμορφη στρατιωτικός, τιμήθηκε το πρωί από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης […]

2221_420_355

Μια πραγματική Ελληνίδα!

Μόνο περήφανοι μπορούν να αισθάνονται οι δικοί της άνθρωποι, για την κόνηση της. Η δεκανέας Βάσω Μπουμπουλούδη, που αγαπήθηκε από όλη την Αλεξανδρούπολη, σκαρφάλωσε στον ιστό της ελληνικής σημαίας που βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΠΗ για να την ξεμπερδέψει και να κυματίζει σωστά.

a1

Η όμορφη στρατιωτικός, τιμήθηκε το πρωί από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκης, μετά την Θεία Λειτουργία που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των ελευθεριών.

Ο δήμαρχος της απέδωσε τιμές, ενώ της χάρισε και μια ελληνική σημαία.

a2

Το χειροκρότημα για την πατριώτισσα ήταν ασταμάτητο, ενώ οι γονείς της Κώστας και Πόλυ που είχαν έρθει από το χωριό της, το Παλιούρι Διδυμοτείχου, ένιωσαν απερίγραπτη περηφάνεια και συγκίνηση.

aa1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις