Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποινική δίωξη στον θείο του Μάριου για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον θείο του Μάριου για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο (vid)

Ποινική δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας πρωτοδικών σε βάρος του 44χρονου θείου του Μάριου Παπαγεωργίου που πυροβόλησε χθες έξω από το Εφετείο Αθηνών. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η κατάθεση του δράστη στους […]

ImageHandler

Ποινική δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας πρωτοδικών σε βάρος του 44χρονου θείου του Μάριου Παπαγεωργίου που πυροβόλησε χθες έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Η κατάθεση του δράστη στους αστυνομικούς

«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του ξαδέρφου της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου στους αστυνομικούς όταν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Ο θείος του άτυχου Μάριου εξοργίστηκε για τη νέα αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης και αποφάσισε να δείξει και έμπρακτα τα συναισθήματα του, ανέφερε στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ: ”Δεν μπορούμε να βρούμε το πτώμα του παιδιού γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια. Αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης».

Δηλώσεις της ξαδέρφης του “πιστολέρο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις