Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / SEX: Η στάση που οι γυναίκες μισούν, αλλά δεν το λένε
PLUS

SEX: Η στάση που οι γυναίκες μισούν, αλλά δεν το λένε

Oι άντρες, πεθαίνουν για το σεξ, όπως και να είναι, όπου και να είναι. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις γυναίκες. Υπάρχουν στάσεις που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο, στάσεις αγχολυτικές και για τους δυο και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούει. Η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, δεν […]

couple-bed-sex

Oι άντρες, πεθαίνουν για το σεξ, όπως και να είναι, όπου και να είναι. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις γυναίκες.

Υπάρχουν στάσεις που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο, στάσεις αγχολυτικές και για τους δυο και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούει.

Η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, δεν είναι το “doggy style” αλλά η reverse cowgirl.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women’s Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν, γιατί χάνεται η οπτική επαφή.

Το αγαπημένο για πολλούς άντρες “στα τέσσερα”  έρχεται δεύτερο με 28%.

Προηγούμενη έρευνα είχε δείξει πως πέντε από τις πλέον δημοφιλείς στάσεις στο σεξ, στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.

Για παράδειγμα, κατά τη στάση “στα τέσσερα” μπορεί να ακουμπάτε στον τραχήλο της μήτρας, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη επίπονη παρά ερεθιστική.

47037838

Ακόμη και κατά τη στάση της αμαζόνας, μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τις γυναίκες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. “Λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους, με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της” εξηγεί η γιατρός και συγγραφέας του “The Sex Drive Solution for Women” Dr. Jen Landa.

Η κλασσική στάση, έχει πλέον χάσει κάθε γοητεία για το «ασθενές φύλο». Όπως ανέφερε στο άρθρο η γυναικολόγος Sara Gottfried “το πρόβλημα με το “ιεραποστολικό” είναι ότι, πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο. Πρόκειται δε για ένα πρόβλημα που συνήθως αφορά ζευγάρια στα οποία το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις