Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έκλαψε η Λάουρα στο ξενοδοχείο! Πόσα λεφτά πήρε για το Survivor
LIFESTYLE

Έκλαψε η Λάουρα στο ξενοδοχείο! Πόσα λεφτά πήρε για το Survivor

Να συνέλθει από τις κακουχίες του Survivor προσπαθεί η Λάουρα Νάργες απολαμβάνοντας τις ανέσεις του… πολιτισμού και της τεχνολογίας που είχε ξεχάσει τόσο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια ώρα μαθαίνει τα πάντα για τις υποχρεώσεις της όταν γυρίσει στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδίρ. Και έγινε […]

narges

Να συνέλθει από τις κακουχίες του Survivor προσπαθεί η Λάουρα Νάργες απολαμβάνοντας τις ανέσεις του… πολιτισμού και της τεχνολογίας που είχε ξεχάσει τόσο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια ώρα μαθαίνει τα πάντα για τις υποχρεώσεις της όταν γυρίσει στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδίρ.

Και έγινε χειρότερη όταν άνοιξε το κινητό της και επικοινώνησε με τον Μιχάλη Μουρούτσο. Τον σύντροφό της. Βλέπετε ο αθλητής την ενημέρωσε απο την πρώτη στιγμή για όσα συνέβησαν όσο εκείνη ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν είχε την δυνατότητα να παρακολoυθήσει. Τα ρεπορτάζ οι κριτικές αλλά περισσότερο απ” όλα τα σχόλια που αφορούσαν στις επιδόσεις της και στην κλίκα που είχε δημιουργήσει με κάποιους απο τους συμπαίκτες της.

Σύμφωνα με πηγές η Λάουρα δεν άντεξε την πίεση και με δεδομένη την ευαίσθητη συναισθηματική φύση της ξέσπασε σε κλάματα μιας και συνειδητοποίησε πώς μπορεί να πήγε στο παιχνίδι προκειμένου να ανεβάσει τις τηλεοπτικές μετοχές της αλλά μέχρι σήμερα όλο αυτό της έχει γυρίσει μπούμερανγκ…

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις πρώτες ημέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι παίκτες των «Διασήμων» παίρνουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά από τους «Μαχητές».
Μάλιστα, λίγο αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι όλοι οι παίκτες δεν παίρνουν το ίδιο ποσό. Ήταν μόλις πριν από λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Λάμπρος Χούτος αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει το πραγματικά μεγάλο ποσό των 42.000 ευρώ. Σήμερα, μόλις μία μέρα μετά την αποχώρηση και της Λάουρα Νάργες από το παιχνίδι κυκλοφόρησε και το δικό της χρηματικό κέρδος από το ρεάλιτι της Καραϊβικής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η Λάουρα έφυγε από το Survivor έχοντας βάλει στην τσέπη το ποσό των 24.000 ευρώ. Τώρα, αλήθεια ή ψέματα, δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά, αλλά όπου υπάρχει καπνός, λέει ο θυμόσοφος λαός, υπάρχει και φωτιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις