Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιδού τα ποσοστά της ψηφοφορίας στο Survivor! Πέφτουν κορμιά
LIFESTYLE

Ιδού τα ποσοστά της ψηφοφορίας στο Survivor! Πέφτουν κορμιά

Το βράδυ θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor για να πάρει το αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, μάθαμε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor -μιλάμε πάντα για […]

apotelesmata- survivor

Το βράδυ θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor για να πάρει το αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, μάθαμε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor -μιλάμε πάντα για διαρροές και όχι για επίσημα αποτελέσματα. Το πρωί της Τετάρτης, η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασε και το ποσοστό θετικών ψήφων που έλαβε ο κάθε παίκτης.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ. Για τους δύο πρώτους που παραμένουν στο Survivor τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρώτος ήρθε ο Κώστας Κοκκινάκης με 38,2% και δεύτερος ο Μπο με 31,8%. Για τα κορίτσια τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Σύμφωνα πάντα με τις διαρροές, η Λάουρα Νάργες συγκέντρωσε ποσοστό 15,1% και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη 14,9%.

Η διαφορά που χωρίζει τα δύο κορίτσια είναι ελάχιστη και το τελικό αποτέλεσμα θα «παιχτεί» ψήφο ψήφο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις