Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ομιλία Τσίπρα στον Εύοσμο: Γέλια και χειροκροτήματα με το “πέτσινο γκολ” του Μητσοτάκη (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία Τσίπρα στον Εύοσμο: Γέλια και χειροκροτήματα με το “πέτσινο γκολ” του Μητσοτάκη (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο όπου βρίσκεται, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ, που έχει φτάσει για τα καλά στην… βουλή. «Φωτογραφίζοντας» την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «το γκολ ήταν πέτσινο», ο πρωθυπουργός είπε “Τα βλέπουν όλα πέτσινα. […]

333333222_507_355

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο όπου βρίσκεται, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ, που έχει φτάσει για τα καλά στην… βουλή.

«Φωτογραφίζοντας» την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «το γκολ ήταν πέτσινο», ο πρωθυπουργός είπε “Τα βλέπουν όλα πέτσινα. Και τα κέντρα υγείας και τα αντίμετρα και το κύπελλο στον ΠΑΟΚ”, τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας.

Ο κόσμος, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Την ώρα της αποχώρησης του κ. Τσίπρα με προορισμό το ΥΜΑΘ συνταξιούχος τον σταμάτησε, σφίγγοντας του το χέρι και λέγοντας , ότι έκλεισε μόνο τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαγεωργόπουλο στη φυλακή, ενώ θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και με άλλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις