Ρωσία: “Κανένας πράκτορας μας στη Συρία δεν αποκεφαλίστηκε”

ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: “Κανένας πράκτορας μας στη Συρία δεν αποκεφαλίστηκε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το ρωσικό υπουργείο διαψεύδει τον αποκεφαλισμό Ρώσου στρατιωτικού που ήταν σε αποστολή στη Συρία, από τους τζιχαντιστές. Η είδηση μεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο την οργάνωση SITE Intelligence Group, που παρακολουθεί την διαδικτυακή δράση των τρομοκρατικών ομάδων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μαχητές του ISIS αιχμαλώτισαν και αποκεφάλισαν Ρώσο πράκτορα. Το ίδιο το Reuters, […]

09.05.2017 | 15:49

Το ρωσικό υπουργείο διαψεύδει τον αποκεφαλισμό Ρώσου στρατιωτικού που ήταν σε αποστολή στη Συρία, από τους τζιχαντιστές.

Η είδηση μεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο την οργάνωση SITE Intelligence Group, που παρακολουθεί την διαδικτυακή δράση των τρομοκρατικών ομάδων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μαχητές του ISIS αιχμαλώτισαν και αποκεφάλισαν Ρώσο πράκτορα. Το ίδιο το Reuters, μετέδωσε αργότερα την διάψευση του ρωσικού υπουργείου.

«Όλοι οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της ρωσικής στρατιωτικής δύναμης στην Συρία, είναι ζωντανοί, υγιείς και ασκούν τα καθήκοντα τους στον πόλεμο κατά της διεθνούς τρομοκρατίας, όντας στις μονάδες τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Το υπουργείο καταδικάζει μάλιστα, «τις ενέργειες μεμονομένων ΜΜΕ, που συστηματικά μεταδίδουν ειδήσεις σκουπίδια που ρίχνουν οι διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις».

 

Exit mobile version