Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «…να με κατασπαράξει!»: Μαρτυρία από γυναίκα για τον βιαστή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«…να με κατασπαράξει!»: Μαρτυρία από γυναίκα για τον βιαστή

Ο… ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τον 52χρονο βιαστή καθώς τα στόματα ανοίγουν φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το παρελθόν του δράστη που σόκαρε το Πανελλήνιο. Συγκεκριμένα,μια τηλεθεάτρια έκανε μια ανώνυμη καταγγελία στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς πριν από δύο μήνες είχε διαβάσει την αγγελία και πήγε στο σπίτι του […]

mnimonio

Ο… ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τον 52χρονο βιαστή καθώς τα στόματα ανοίγουν φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το παρελθόν του δράστη που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα,μια τηλεθεάτρια έκανε μια ανώνυμη καταγγελία στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς πριν από δύο μήνες είχε διαβάσει την αγγελία και πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να μιλήσουν για τη δουλειά.

«Το πρόσωπό του έβγαζε μια αγριάδα, λες και ήμουν στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει. Σε καμία περίπτωση δεν μου φάνηκε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 95% τυφλότητα. Έβλεπε κανονικά. Στη συνέχεια πήρα ένα ραδιοταξί και ακόμα φεύγω» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της καταγγέλουσας.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις