Αθήνα

°C

Πέμπτη

15

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / H πιο διάσημη ιστοσελίδα πορνό βρήκε το δώρο για την γιορτή της… μητέρας! (pics-vid)
PLUS

H πιο διάσημη ιστοσελίδα πορνό βρήκε το δώρο για την γιορτή της… μητέρας! (pics-vid)

  Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς να προσφέρει στο πιο ιερό πρόσωπο, δεν είναι σίγουρα πορνό σε virtual reality. Κι όμως, η διάσημη ιστοσελίδα PornHub, παίρνει την πρωτοβουλία που ονομάζει «Mommy’s Special Glasses» και κάνει την διαφορά. Παραγγέλνεις ένα ζευγάρι γυαλιών VR εντελώς δωρεάν και το προσφέρεις στη […]

 

pornhub-mommys-special-glasses-mothers-day-2017

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς να προσφέρει στο πιο ιερό πρόσωπο, δεν είναι σίγουρα πορνό σε virtual reality.

Κι όμως, η διάσημη ιστοσελίδα PornHub, παίρνει την πρωτοβουλία που ονομάζει «Mommy’s Special Glasses» και κάνει την διαφορά.

Παραγγέλνεις ένα ζευγάρι γυαλιών VR εντελώς δωρεάν και το προσφέρεις στη μητέρα σου προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση VR πορνογραφικό περιεχόμενο.

pornhub-4

Τα γυαλιά έρχονται σε χαρτονένια συσκευασία που μοιάζει με φάκελο και σε διακριτικά, παστέλ χρώματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει το smartphone στην ειδική υποδοχή και ένας νέος κόσμος εικονικής πραγματικότητας, με σεξ, είναι μπροστά μας.

Ωστόσο, δεν θα ήταν και ό.τι καλύτερο να δωρίσει κανείς στην μητέρα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις