Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουβέλης: “Κάποιοι θα επιβαρυνθούν, όμως άξιζε η καθυστέρηση της αξιολόγησης” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουβέλης: “Κάποιοι θα επιβαρυνθούν, όμως άξιζε η καθυστέρηση της αξιολόγησης” (vid)

Τελικά άξιζε τον κόπο η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, υποστηρίζει ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η καθυστέρηση στην αξιολόγηση άξιζε, γιατί υπήρχε μια συνεχής πραγματική διαπραγμάτευση για κρίσιμα θέματα, που ρυθμίστηκαν θετικά. «Κάποια μέτρα αναμφίβολα θα επιβαρύνουν τους πολίτες, όμως, μετά το […]

220955-kouvelis

Τελικά άξιζε τον κόπο η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, υποστηρίζει ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.

Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η καθυστέρηση στην αξιολόγηση άξιζε, γιατί υπήρχε μια συνεχής πραγματική διαπραγμάτευση για κρίσιμα θέματα, που ρυθμίστηκαν θετικά.

«Κάποια μέτρα αναμφίβολα θα επιβαρύνουν τους πολίτες, όμως, μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, θα προχωρήσει το θέμα της μείωσης του δημόσιου χρέους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα τόνισε πως με το υψηλό πλεόνασμα 3,5%, στη χώρα μπορούν να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης, καθώς απομένει η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ στο σύνολό του, όπου τα χρήματα θα πέσουν στην πραγματική οικονομία.

Για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Κουβέλης δήλωσε πως πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν ήθελαν το κλείσιμο της αξιολόγησης ή την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις