Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με το video: 18χρονη βάφεται με τους όρχεις του φίλου της!
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το video: 18χρονη βάφεται με τους όρχεις του φίλου της!

Tην τρελή μόδα των make up artists θέλησε να ακολουθήσει μια 18χρονη Αμερικανίδα, που προτρέπει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν ανορθόδοξα υλικά για να κάνουν το μακιγιάζ τους και όχι τα συνηθισμένα σφουγγαράκια. Η κοπέλα ανέβασε στο Twitter ένα «πρωτότυπο» video, αποφασισμένη να κερδίσει το βραβείο της πιο τρελής ιδέας. Χρησιμοποιεί ως σφουγγαράκι τους… όρχεις του […]

ImageHandler

Tην τρελή μόδα των make up artists θέλησε να ακολουθήσει μια 18χρονη Αμερικανίδα, που προτρέπει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν ανορθόδοξα υλικά για να κάνουν το μακιγιάζ τους και όχι τα συνηθισμένα σφουγγαράκια.

Η κοπέλα ανέβασε στο Twitter ένα «πρωτότυπο» video, αποφασισμένη να κερδίσει το βραβείο της πιο τρελής ιδέας.

Χρησιμοποιεί ως σφουγγαράκι τους… όρχεις του φίλου της.

H νεαρή Johnna Hines έγινε αμέσως διάσημη, με χιλιάδες follower της στο Twitter να ψηφίζουν υπέρ της δημιουργίας αυτού του τολμηρού video.

orxeis-1

«Θέλετε να ανεβάσω ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιώ τους όρχεις του Damon ως σφουγγαράκι μακιγιάζ», ρώτησε η τολμηρή νεαρή, με το 59% των follower της να απαντούν «ναι» και 41% να προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Φυσικά και έγινε αυτό που είπαν οι πολλοί, με την Hines να εξηγεί και την θετική πλευρά της χρήσης των… όρχεων στο μακιγιάζ:  «Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά και απλώνεται το μέικ απ ομοιόμορφα», ακούγεται να επισημαίνει η 18χρονη.

orxeis-2

Το video, όπως ήταν αναμενόμενο, σαρώνει στο διαδίκτυο, με την πλειοψηφία να το διασκεδάζει και να την συγχαίρει για τα κότσια της, αλλά και κάποιους να εκφράζουν την αηδία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις