Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στη Ζάκυνθο: Έβγαλε σέλφι και βούτηξε στον θάνατο! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στη Ζάκυνθο: Έβγαλε σέλφι και βούτηξε στον θάνατο! (photos)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ζάκυνθο ο θάνατος ενός νεαρού άντρα, που έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσημη παραλία στον κόσμο, το «Ναυάγιο». Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά, έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να πηγαινοέρχεται στο σημείο προβληματισμένος. Ξαφνικά, σύμφωνα […]

ImageHandler

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ζάκυνθο ο θάνατος ενός νεαρού άντρα, που έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσημη παραλία στον κόσμο, το «Ναυάγιο».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά, έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να πηγαινοέρχεται στο σημείο προβληματισμένος.

Ξαφνικά, σύμφωνα με τους μάρτυρες, άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλε μια selfie εξαφανίστηκε στο κενό.

Μια τουρίστρια επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και ανέφερε το περιστατικό.

Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής. Κανείς δεν ξέρει ακόμη, αν ο άντρας παραπάτησε ή αυτοκτόνησε.

imerazante-001 imerazante-002 imerazante-003 imerazante-004 imerazante-005 imerazante-006 imerazante-007 imerazante-008 imerazante-009 imerazante-0010
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις