Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ειρωνικό Spiegel: Τα μωρά Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν παίζουν (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρωνικό Spiegel: Τα μωρά Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν παίζουν (pic)

Η απειλή που αιωρείται πάνω από τον πλανήτη, με την Αμερική και τη Βόρεια Κορέα να κοιτάζονται απειλητικά, σχολιάζεται με τον πιο καυστικό τρόπο από το Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό, στο σημερινό του εξώφυλλο, παρομοιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με δυο μωρά που φορούν πάνες! Ο τίτλος του περιοδικού είναι «Παιχνίδια […]

ImageHandler2QHFFQS6

Η απειλή που αιωρείται πάνω από τον πλανήτη, με την Αμερική και τη Βόρεια Κορέα να κοιτάζονται απειλητικά, σχολιάζεται με τον πιο καυστικό τρόπο από το Spiegel.

Το γερμανικό περιοδικό, στο σημερινό του εξώφυλλο, παρομοιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με δυο μωρά που φορούν πάνες!

Ο τίτλος του περιοδικού είναι «Παιχνίδια Θανάτου» και η λεζάντα γράφει: «Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν ρισκάρουν με τα πυρηνικά».

Το σκίτσο είναι ακόμα πιο ειρωνικό.

Δυο μωρά που δεν έχουν βγάλει ακόμη τις πάνες, παίζουν πάνω σε μία βόμβα. Το ένα έχει το χαρακτηριστικό χτένισμα του Κιμ Γιονγκ Ουν και το άλλο το κίτρινο μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ. Τα στόματα τους είναι ανοιχτά, τα δόντια τους φαίνονται και η βόμβα στηρίζεται σε ένα ελατήριο, που φαίνεται έτοιμο να την εκτοξεύσει…

spiegel-trump-ena
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις