Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μετά από τόσο “δούλεμα” στο Twitter, ο Τσίπρας θα το σκεφτεί πριν ξαναμιλήσει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τόσο “δούλεμα” στο Twitter, ο Τσίπρας θα το σκεφτεί πριν ξαναμιλήσει

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο κόσμος δεν κατεβαίνει πια στους δρόμους με τον ίδιο ρυθμό, καθώς το ξέσπασμα γίνεται πλέον πίσω από την οθόνη. Αποδοκιμασίες, ειρωνείες αλλά και πολλά σκληρά σχόλια κατέκλυσαν χθες το διαδίκτυο, με του Έλληνες να συμφωνούν, πως […]

tsipras-xatzinikolaou-2-700x394

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κόσμος δεν κατεβαίνει πια στους δρόμους με τον ίδιο ρυθμό, καθώς το ξέσπασμα γίνεται πλέον πίσω από την οθόνη.

Αποδοκιμασίες, ειρωνείες αλλά και πολλά σκληρά σχόλια κατέκλυσαν χθες το διαδίκτυο, με του Έλληνες να συμφωνούν, πως ο πρωθυπουργός φαίνεται να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Πολλά από τα σχόλια ήταν εμπνευσμένα από το… «survivor», ενώ άλλα απαντούσαν ευθέως σε ορισμένα επιχειρήματα, που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας για να υποστηρίξει την πολιτική του.
t5 t1 t2 t3 t4

t6 t7 t8 t9 t10 t11 t12 t13 t14 t15 t16 t17 t19

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι οι δανειστές και ειδικά το ΔΝΤ ζητούσαν από την κυβέρνηση 42 φορές περισσότερα μέτρα, ήταν αυτή που πυροδότησε την κατάσταση!

 

tw6 tw2 tw3 tw4 tw5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις