Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Στάθη Ψάλτη: Συντετριμμένες σύζυγος και κόρη (pics-vid)

LIFESTYLE

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Στάθη Ψάλτη: Συντετριμμένες σύζυγος και κόρη (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο κοιμητήριο Ζωγράφου, για το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη. Συντετριμμένες η γυναίκα του Χριστίνα, η κόρη του Μαρία, η πρώην σύζυγός του, φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Παρόντες στην τελευταία παράσταση του Στάθη, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο […]

24.04.2017 | 15:24

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο κοιμητήριο Ζωγράφου, για το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη.

Συντετριμμένες η γυναίκα του Χριστίνα, η κόρη του Μαρία, η πρώην σύζυγός του, φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Παρόντες στην τελευταία παράσταση του Στάθη, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Νίκος Παπαναστασίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Καίτη Φίνου, η Λίλα Καφαντάρη, η Ελένη Φιλίνη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Πρέκας, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μεταξύ άλλων έστειλαν στεφάνια ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ ξεχώρισε εκείνο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ.

Photos- video: Newsit

 

Exit mobile version